Harte Gospelkors leder er Stig Möglich Rasmussen.

For operasanger Stig Möglich Rasmussen er gospel åndelig inspiration. 
Han bor i Tinglev, men leder mange gospelkor over det meste af landet. 

Udfordringen - hele kirkens ugeavis - stillede Stig spørgsmålet:Hvad driver dig?

Jeg kan rigtig godt lide musikken. Gospel er jo en bred genre og rummer alt fra pop og ballader til jazz og rock. Det er alt fra gamle Negro Srirituals til moderne gospelsange af Kirk Franklin. - Og så er gospelsang en rigtig god måde at være sammen på. Her kan alle være med, blot de har lyst til at synge og vil bruge hele kroppen. Når man har sunget gospel, har man mere energi, end da man kom. Det er lige så godt for den personlige velvære som at gå tur eller dyrke workout. Mange erfarer en glædesrus.

Gospel stikker dybere. Her kan jeg gøre noget godt og vigtigt for mennesker. Her oplever jeg, at gospel giver sangerne et pusterum, at teksterne kan være en trøst i deres kriser. Og det er da langt mere tilfredsstillende end at stå og modtage klapsalver.

Gospel er også en ægte og naturlig måde at komme folk i møde med det kristne budskab på. De kan jo mærke, at det er noget godt. Jeg nyder rigtig, at vi i gospel er på lige for med hinanden, at kirkevante kristne ikke isolerer sig og ser ned på andre, men at vi alle er i samme båd. Det beriger min tro at være sammen med mennesker. 

IMG 8423